No Result
View All Result
  • Anasayfa
  • Anketler
  • Hakkımızda
  • İletişim
  • Test
  • Tüm Yazılar
  • Yorum İlkesi

Redhack Bu Kez TRT1’i Hedefledi!

Lekolin by Lekolin
15 Mart 2020
Reading Time: 1 mins read
A A
Home Bölümler Teknoloji

30 Temmuz 2012 Pazartesi Saat 09:48

AKP devletinin faşist kurumlarına sanal saldırılarıyla ismini duyuran Redhack eylemlerine devam ediyor.

AKP devletinin faşist kurumlarına sanal saldırılarıyla ismini duyuran Redhack eylemlerine devam ediyor. Bu seferki hedef AKP’nin faşist kanalı olan TRT1’in Facebook sayfasıydı.

Özellikle faşist devlet kurumlarına yaptıkları saldırıyla bilinen RedHack, bu kez de TRT’nin Facebook sayfasını hack’ledi. TRT1’in Facebook sayfasını açanlar hacker grubunun “TRT1 kanalının resmi facebook sayfası RedHack’e yönelik yanlı haberleri dolayısıyla…” mesajıyla karşılaşıyor.

RedHack saldırıyı her zaman olduğu gibi Twitter kanalından duyurdu. TRT, saldırının ardından Facebook sayfasını kapattı.

‘Kızıl Hackerlar’ önceki eylemlerinde AKP devletinin işgalci-faşist kurumları olan Dışişleri Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü gibi kurumların internet sitelerini hacklemişti.

Kürdistan Stratejik Araştırmalar Merkezi

www.navendalekolin.com – www.lekolin.org – www.lekolin.net – www.lekolin.info   

Tags: araştırmakurdiKurdishkurdistanLekolinTurkishTürkiye
Share217Tweet136
Previous Post

Tarih Şimdidir-Kürdistan Tarihine Özlü Bir Bakış-6

Next Post

MUSUL İŞGALİNİN ARKA PLANI

Lekolin

Lekolin

Next Post

MUSUL İŞGALİNİN ARKA PLANI

  • Anasayfa
  • Anketler
  • Hakkımızda
  • İletişim
  • Test
  • Tüm Yazılar
  • Yorum İlkesi
KÜRDİSTAN ARAŞTIRMALAR MERKEZİ

© 2025 Kürdistan Stratejik Araştırmalar Merkezi